top of page
Eyelash Implants

20 års erfaring 

Rul ned

Om os!

Style and Beauty åbnede dørene i 2017 og fortsætter med at pryde med succes indtil nu, ved hjælp af en velkendt og anerkendt professionel kosmetolog.

 

Vores mission er at omfavne enhver kunde med enestående opmærksomhed ved at levere professionelle skønhedstjenester og opfyld alle vores kunders ønsker og behov ved at yde det højeste serviceniveau. Vi tror på, at alt er muligt!

 

Det vigtigste for os er dine behov og forventninger!

Og vi går ind for pålidelighed, ansvarlighed, professionalisme, kreativitet og løbende forbedringer.

 

Vores vision er at blive den mest eksklusive og professionelle skønhedssalon i Viborg og omegn. Desuden ønsker vi at blive en pålidelig og konkurrencedygtig skøndhedssalon, samt at sikre den højeste kvalitet af kundeservice.

 

Vores motto er - "Fordi din skønhed er vigtig”

" Because your beauty matters"

 

Et team af fagfolk er klar til at gøre enhver drøm til virkelighed! Vores medarbejdere er regelmæssige deltagere i skønhedskonkurrencer og seminarer, hvor de bliver evalueret og belønnet, og selvfølgelig er de altid i godt humør, og arbejder for din fornøjelse! Vi tænker på din krops skønhed!

 

Du er altid velkommen i skønhedssalonen "Style and Beauty" 

Lær Sabina at kende!

S&B_2021273.jpg

Sabina

Sabina er ejer af Style and Beauty. Hun har arbejdet i skønhedsbranchen i et årti og nyder at være sammen med mennesker.

 

I 2017 besluttede hun at åbne en skønhedssalon, hvor hun ønskede at byde alle slags mennesker velkommen til behandlinger.

Hun er venlig, pligtopfyldende og meget imødekommende.

 

Kom forbi Style and Beauty, i hjertet af Viborg og tag en hyggelig snak eller en skønhedsbehandling.

Vi glæder os til at se dig!

bottom of page